Brass Band

Brass bandet i FDF Odense musikkreds (Odense FDF Orkester) er på ca. 25 musikere, og vi øver mandag fra 19.30 til 22.00 i Munkebjerg kirke, Østerbæksvej 87, 5230 Odense M , efter juniororkestret og elevarbejde.

Orkestrets besætning er standard engelsk med Eb/Bb Cornetter, Eb Horn, Bariton, Euphonium, Tromboner og Eb/Bb Tuba samt slagtøj. Vi er i øjeblikket fuldt besat, men der er altid plads til en mere.

Brass bandet til en almindelig øveaften. Brass bandet til en almindelig øveaften.

Her et par eksempler fra vores sidste forårskoncert 2014:

Bad Leroy Brown
You Raise Me Up – Cornet solo (Tage Jessen)

Vores dirigent er Michael Thrane (se evt. under Dirigent), og vores repertoire varierer meget afhængig hvad næste arrangement er – gudstjeneste, forårskoncert, nytårskoncert eller julearrangementer, men vi spænder vidt fra originale engelske brass band arrangementer til Hollandske pop numre fra f.eks. Michael Jackson.

Orkestret holder i 2015 75 års jubilæum og har sin rod i Odense 4 kreds (se evt. mere under jubilæum). Besætning, uniformer, instrumenter og repertoire har varieret en del over årene. På billedet ses at uniformer og instrumenter i hvert tilfælde ikke er de samme som dengang – billedet er dog ikke fra 4 kreds orkester.

FDF orkester fra 1917FDF orkester fra 1917.