juli 15, 2024

Morgenmusik

Kontakt os på Hesbjerghuse@gmail.com (Kim) eller tlf 20471459 (Ragnvald)

Morgenmusik eller morgenserenade til sølvbryllup, guldbryllup, diamantbryllup og nogle gange også kobberbryllup er en gammel tradition, hvor brudeparrets børn laver æresport aftenen før og arrangerer festlig sang og musik til morgenen på selve dagen. Det musikalske indslag har vi efterhånden mange års erfaring i, så der har vi efterhånden fået skræddersyet en løsning som de fleste synes godt om.

Se også : Morgenmusik sølvbryllupMorgenmusik guldbryllup

Til den store dag sørger børnene i samarbejde med brudeparret for morgenbrød plus tilbehør, samt at dække bord osv.. Børnene m.fl. sørger for æresport og for at invitere til morgensang på dagen – til dette vil vi meget gerne hjælpe – det har vi prøvet rigtig mange gange – og med den efterhånden manglende danske sangtradition, så ender det tit med en flok brummere, som ikke lyder af ret meget.

Sådan gør vi:

Vi spiller, med en mindre besætning (3 erfarne musikere), de traditionelle sange til brylluppet og leverer også sangblade til alle.

Typisk ankommer vi 15 min før starttidspunktet, så vi kan aftale det sidste, hvis der skulle være noget, men også for at kunne være sikker på at starte til tiden. Det kan være man gerne vil have musik til flaghejsning, eller f.eks. man finder ud af at nogen også har fødselsdag på dagen – så kan vi også spille en lille fødselsdagssang. Vi har sangblade med, som vi udleverer inden vi går i gang. 

  • I østen stiger solen op.
  • Den signede dag
  • Det er så yndigt at følges ad (her plejer brudeparret at komme ud)
  • Højt HURRA – efterfulgt af Der er et yndigt land
  • Svantes lykkelige dag (nu er kaffen klar – mens folk går indenfor)

Indenfor, efter en kop kaffe og en bid brød, spiller vi så lidt igen:

  • Brudevals (gerne med et dansende brudepar)
  • Højt HURRA – efterfulgt af De skal leve…
  • Skuld gammel venskab…

Programmet kan sagtens afviges, hvis vi får det at vide i god tid, og hvis vi kan skaffe noder til det der ønskes, og få lavet passende sangark til alle.

Vi spiller enten morgenmusik i FDF uniform eller med høj hat og kjole og hvidt – alt efter hvad der ønskes. De fleste vælger den fine løsning, men vi får alligevel også en del forespørgsler på FDF uniform, og så spiller vi naturligvis også gerne nogle af de gamle FDF travere.

Morgenmusik

Lyt engang hvordan det lyder når vi spiller morgenmusik:
https://www.fdfodensemusik.dk/wp-content/uploads/2015/06/Det-er-så-yndigt.mp3" Det er så yndigt at følges ad
https://www.fdfodensemusik.dk/wp-content/uploads/2015/06/Skuld-Gammel-Venskab.mp3" Sku’ gammel venskab ej forgå
https://www.fdfodensemusik.dk/wp-content/uploads/2015/06/I-Østen-Stiger-Solen-Op.mp3" I østen stiger solen op

Vi spiller morgenmusik på hele fyn, så uanset om der skal spilles i Nyborg, Svendborg, Fåborg, Assens, Middelfart, Bogense eller omegn.

Pris: 1500,-

Kontakt os på Hesbjerghuse@gmail.com (Kim) eller tlf 20471459 (Ragnvald)

vores facebook profil